Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών για κάλυψη λειτουργικών κενών (ΠΥΣΔΕ Αργολίδας)

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι/ισσες,

προθεσμία μέχρι την Δευτέρα 10-08-2020 και ώρα 10:00 πμ δίνεται από την ΔΔΕ Αργολίδας προκειμένου να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι δήλωση προτίμησης σχολείων για προσωρινή τοποθέτηση βάση της εγκυκλίου για την οποία σας είχα ενημερώσει στο προηγούμενο δημοσίευμα  https://ekpaideutika.gr/2020/07/31/31-7-2020b/.

Επισυνάπτεται εδώ η αίτηση 

Κατά την άποψή μου είναι εντελώς άκαιρη η διαδικασία και δεν θα έπρεπε να γίνεται αιφνιδιαστικά αυτήν την περιόδο διότι : 

  • δεν έχουν ολοκληρωθεί τα τμήματα τομέων και ειδικοτήτων των ΕΠΑΛ, κατευθύνσεων και ομάδων προσανατολισμού των ΓΕΛ, τα τμήματα μαθημάτων επιλογής, ούτε έχει ξεκαθαρίσει το θέμα με τα “ολιγομελή”. Άρα δεν μπορούμε να έχουμε την τελική πραγματική εικόνα των κενών 
  • δεν μπορούν να συνεδριάσουν οι σύλλογοι διδασκόντων ώστε να διαπιστώσουν και να δηλώσουν τα κενά και πλεονάσματα οπότε η ευθύνη πέφτει στους ώμους των Δ/ντών των σχολ. μονάδων
  • οι συνάδελφοι είναι σε καλοκαιρινή άδεια και είναι δύσκολο να ενημερωθούν

Με βρίσκει επομένως σύμφωνο η αντίστοιχη εκτίμηση που έχει κάνει η ΟΛΜΕ σε πρόσφατο έγγραφό της. 

(Δείτε εδώ το έγγραφο της ΟΛΜΕ

Για όλα τα παραπάνω θεωρώ βέβαιο ότι θα υπάρξουν διορθώσεις και αλλαγές σε αυτές τις τοποθετήσεις που θα γίνουν αυτή την περίοδο, στην πορεία για την έναρξη της σχολικής χρονιάς (καθώς θα προκύπτουν νέα στοιχεία).

Σε κάθε περίπτωση, από την πλευρά μου, η προσπάθεια για την ενημέρωση των συναδέλφων, τις σωστές τοποθετήσεις αυτών και την ομαλή λειτουργία των σχολικών μας μονάδων θα είναι συνεχής .

Πάντα στην διάθεσή σας,

Παντελής Ρουμελιώτης

Τακτικός Αιρετός ΠΥΣΔΕ Αργολίδας

(κιν. 6945756353)

Απάντηση