Συλλυπητήρια ψηφίσματα – ΕΛΜΕ Αργολίδας – ΕΠΑΛ Ναυπλίου

Συλλυπητήρια ψηφίσματα εξέδωσαν ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Ναυπλίου και η ΕΛΜΕ Αργολίδας στο άκουσμα της αδόκητης απώλειας του αγαπητού συναδέλφου Μάκη (Γεράσιμου) Λιγομίτη, εν ενεργεία εκπαιδευτικού ηλεκτρονικής.

Το ψήφισμα της ΕΛΜΕ Αργολίδας : 

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ  εκφράζει την βαθιά θλίψη της εκπαιδευτικής  κοινότητας για την απώλεια του συναδέλφου Γεράσιμου Λιγομίτη.

Έφυγε ένας αγαπητός και άξιος συνάδελφος  που με τις γνώσεις του στεκόταν  πάντα δίπλα  στους μαθητές  και στο σχολείο του, ένας συνάδελφος με ακέραιο ήθος, καλοσύνη  και    απεριόριστη διάθεση για προσφορά σε κάθε συνάδελφο που τον χρειάστηκε.  

Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά και την συμπαράστασή μας  στους οικείους του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. 

Στη μνήμη του το ΔΣ της ΕΛΜΕ αντί στεφάνου θα καταθέσει χρηματικό ποσό σε φιλανθρωπικό σκοπό. “

Το Ψήφισμα του Συλλόγου Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Ναυπλίου :

“Με βαθιά οδύνη, ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Ναυπλίου αποχαιρετούν σήμερα τον συνάδελφο Μάκη (Γεράσιμο) Λιγομίτη και εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ο Μάκης υπήρξε ένας άξιος και αγαπητός συνάδελφος, πολύ εργατικός και πάντα πρόθυμος, που με τις γνώσεις και το ήθος του ασκούσε τα καθήκοντά του και στήριζε το έργο του σχολείου και κάθε συνάδελφο που χρειάστηκε τις ιδιαίτερες τεχνικές του γνώσεις στον τομέα του, της Ηλεκτρονικής.

Στη μνήμη του καταθέτουμε αντί στεφάνου ποσό για το συσσίτιο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου.

Καλό Παράδεισο αγαπητέ συνάδελφε!”

 

Ο Μάκης Λιγομίτης υπήρξε ένας άνθρωπος της προσφοράς, ένας έντιμος άνθρωπος, ένας ακούραστος εκπαιδευτικός με σπάνιο ήθος που πάρα τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ανταποκρινόταν πάντοτε με υψηλό αίσθημα ευθύνης και συνέπεια στα καθήκοντά του..

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Καλό ταξίδι Μάκη…

Παντελής Ρουμελιώτης

Απάντηση