Έχασε την μάχη ο συνταξιούχος μαθηματικός Αγγελής Δουβρόπουλος – Συλλυπητήρια ψηφίσματα

Έφυγε από την ζωή ο συνταξιούχος μαθηματικός Αγγελής Δουβρόπουλος σε ηλικία 68 ετών. Ο εκλιπών υπηρέτησε με αφοσίωση την δημόσια εκπαίδευση και την επιστήμη των μαθηματικών. Η κηδεία του έγινε το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019.

Σε συλλυπητήριο ψήφισμα που εξέδωσε το Παράρτημα Αργολίδας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας αναφέρει :

“Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος Αργολίδας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας εκφράζουμε τη βαθιά μας οδύνη για τον θάνατο του αγαπημένου και εκλεκτού συναδέλφου Αγγελή Δουβρόπουλου.

Ο Αγγελής Δουβρόπουλος υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Παραρτήματος Αργολίδας της Ε.Μ.Ε.. Χαρισματικός και ακούραστος δάσκαλος, πρόσφερε τα μέγιστα στην μαθηματική εκπαίδευση του τόπου. Πρωταγωνιστής και αρωγός σε κάθε προσπάθεια προόδου, στήριξε πάντα μαθητές/τριες και συναδέλφους με σκοπό την μύησή τους στον απέραντο και όμορφο κόσμο των μαθηματικών που τόσο πολύ ο ίδιος αγάπησε.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο αυτές τις δύσκολες ώρες. “

Στο δικό του συλλυπητήριο ψήφισμα ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας αναφέρει τα εξής :

“Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του εκλεκτού συναδέλφου Μαθηματικού Αγγελή Δουβρόπουλου.

Ο εκλιπών υπήρξε ένας βαθιά καλλιεργημένος άνθρωπος, ένας αγωνιστής των ιδανικών της ελευθερίας και της δικαιοσύνης, εξαίρετος επιστήμονας και παιδαγωγός. 

Εκφράζουμε στη γυναίκα του και αγαπημένη συνάδελφό μας Μαρίνα και στα παιδιά τους τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Αγγελή, καλό ταξίδι.
Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας”

Εκφράζουμε και εμείς από την πλευρά μας τα θερμότερά μας συλλυπητήρια στην σύζυγο του Αγγελή, Μαρίνα καθώς και στα παιδιά τους.

Καλό ταξίδι Αγγελή…

Παντελής Ρουμελιώτης

Απάντηση