Κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Αργολίδας καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς σε δυναμική συνέχιση του αγώνα μέχρι την απόσυρση του νομοσχεδίου για το σύστημα διορισμών – προσλήψεων μόνιμων και αναπληρωτών που κλέβει την προϋπηρεσία των συναδέλφων οι οποίοι επί σειρά ετών στηρίζουν με τις ζωές τους το δημόσιο σχολείο και αποφασίζει:

  • Την πραγματοποίηση 3ωρης διευκολυντικής στάσης εργασίας την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου, από τις 08 ως 11 π.μ. συμπληρωματικά ως προς την στάση που έχει προκηρύξει ΟΛΜΕ, σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, προκειμένου να καλυφθεί πλήρως η μέρα της Δευτέρας 14 Ιανουαρίου 2019 για την διευκόλυνση της συμμετοχής των μελών μας στην πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή, στις 3 μ.μ., με αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου.

  • Την μίσθωση λεωφορείου, σε συνεργασία με το Δ.Σ του Συλλόγου της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσής Αργολίδας, εφόσον υπάρξει σημαντικό σχετικό ενδιαφέρον από τους συναδέλφους, για την δωρεάν και ασφαλή μετάβασή τους στην ανωτέρω δράση.

Για τον σκοπό αυτό καλούμε όσους συναδέλφους επιθυμούν να μετακινηθούν με το λεωφορείο του Συλλόγου στην Αθήνα, να το δηλώσουν ηλεκτρονικά στο email του Συλλόγου (elmeargol@gmail.com) ή τηλεφωνικά στα τηλέφωνα (6944411705, 6945522633) το αργότερο μέχρι την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 02 μ.μ.

ΔΣ της ΕΛΜΕ Αργολίδας.

Απάντηση