Διευρυμένο ΔΣ της ΕΛΜΕ Αργολίδας με συμμετοχή μέλους του ΔΣ της ΟΛΜΕ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Αργολίδας λαμβάνοντας υπόψη την αντίθεση του κλάδου στο νέο σύστημα διορισμών που ανακοίνωσε πρόσφατα ο Υπουργός Παιδείας, την πάγια θέση του κλάδου όπως διατυπώθηκαν και στις σχετικές αποφάσεις του 18ου Συνεδρίου της Ομοσπονδίας για αυτό το ζήτημα καθώς και το πρόσφατο σχετικό κάλεσμα της ΟΛΜΕ αποφάσισε τα εξής:

  • Την σύγκλιση διευρυμένου συμβουλίου με την συμμετοχή όλων των συναδέλφων την Πέμπτη στις 18:30 στο χώρο του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου προκειμένου να ενημερωθούμε, να συζητήσουμε και να καθορίσουμε την στάση και τις περαιτέρω σχετικές μας δράσεις.

  • Την πραγματοποίηση 3ωρης διευκολυντικής στάσης εργασίας, συμπληρωματικά ως προς την στάση που θα προκηρύξει προσεχώς η ΟΛΜΕ, σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, προκειμένου να καλυφθεί πλήρως η μέρα της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου 2019 ώστε να μεταβούν τα μέλη μας στην πανελλαδική συγκέντρωση και το συλλαλητήριο στα Προπύλαια στη 1μ.μ. καθώς και στην πορεία που θα ακολουθήσει προς τη Βουλή με αίτημα συνάντησης με τον Πρωθυπουργό από κοινού με την Δ.Ο.Ε.

  • Την μίσθωση λεωφορείου, σε συνεργασία με το Δ.Σ του Συλλόγου της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσής Αργολίδας, εφόσον υπάρξει σημαντικό σχετικό ενδιαφέρον από τους συναδέλφους, για την δωρεάν και ασφαλή μετάβασή τους στην ανωτέρω δράση.

Για τον σκοπό αυτό καλούμε όσους συναδέλφους επιθυμούν να μετακινηθούν με το λεωφορείο του Συλλόγου στην Αθήνα, να το δηλώσουν ηλεκτρονικά στο email του Συλλόγου (elmeargol@gmail.com) ή τηλεφωνικά στα τηλέφωνα (6944411705, 6945522633) το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 09 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 10 μ.μ.

Απάντηση