Εκλογές & κοπή πίτας παραρτήματος ΠΕΚΑΠ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΚΑΠ

Ενημερώνουμε τους καθηγητές Πληροφορικής που υπηρετούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας και ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και της νέας Ε.Ε. της Π.Ε.ΚΑ.Π., ότι οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 15/02/2018 και ώρα από 2:00 μ.μ. έως 3:30 μ.μ., στο 2ο Γυμνάσιο Ναυπλίου.

Παράλληλα θα κοπεί και η Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του Συλλόγου και θα δοθεί δώρο-έκπληξη στον τυχερό της χρονιάς!

Για τη ψηφοφορία απαιτείται Βεβαίωση από το Διευθυντή της Σχολικής Μονάδας που υπηρετεί (ή του Προϊσταμένου του Τμήματος για όσους είναι αποσπασμένοι), ότι είναι εκπαιδευτικός Κλάδου ΠΕ19/20. Για τους Αναπληρωτές αρκεί αντίγραφο της αίτησης εγγραφής στους αντίστοιχους Πίνακες Αναπληρωτών.

Δεν είναι υποχρεωτική η Βεβαίωση μόνο για όσους ψήφισαν στις εκλογές του 2015.

Η βεβαίωση αυτή θα σταλεί στα Κεντρικά της ΠΕΚΑΠ στην Αθήνα, μαζί με το δελτίο συμμετοχής στις εκλογές και το σφραγισμένο ψηφοδέλτιο.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι το ποσό της συνδρομής ανέρχεται σε πέντε (5) ευρώ ανά έτος.

Τριμελής Εφορευτική Επιτροπή θα είναι τα μέλη μας:
1. Δελής Νικόλαος
2. Ρουμελιώτης Παντελής
3. Καραΐσκου Ιωάννα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Για τη Βεβαίωση του Σχολείου: Δεν υπάρχει έτοιμη φόρμα αλλά χρησιμοποιείται η βεβαίωση που εκδίδει ο δ/ντής του κάθε σχολείου για τέτοιες περιπτώσεις. Απλά στην αιτιολογία να γραφτεί: για επικαιροποίηση μητρώου και συμμετοχή στις εκλογές της ΠΕΚΑΠ.

Απάντηση